Til hovedmeny Til innhold

Nettbutikken utvikler seg

1. September lanserte vi vår nye webshop. Det har vært litt rusk i oppstartfasen, men ny funksjonalitet er snart på plass.

Vår gamle nettbutikk hadde en del mangler, og vi opplevde en økende mengde tekniske feil. Derfor satte vi i gang prosjektet med å utvikle en ny og bedre nettbutikk.Vi har et godt og konstruktivt samarbeid med vår webutvikler om å gi våre kunder en mest mulig effektiv og trygg handleopplevelse. Om du opplever at noe er feil med enten innlogging, produkter eller andre ting - ta kontakte oss​. Alle tilbakemelding tas imot!

Den nye nettbutikken vil utvikles kontinuerlig, men de viktigste funksjonene vi jobber med nå er:

 • Flere enheter av samme produkt.
  Noen ønsker å kjøpe stort, andre vil lite men ofte. Vi vil tilby en del produkter i både hele og brutte forpakninger, samt halvpall og helpall.
 • Bedre rabattfunksjonalitet
  Vi ønsker at det skal lønne seg å kjøpe stort. Derfor har den nye nettbutikken støtte for å gi det rabatt når du kjøper en kartong, halvpall eller helpall av et produkt.
 • Bedre responstid på sidelasting
  Vi er klar over at enkelte kategorier laster tregt, dette jobbes det med.
 • Bilder og informasjon
  Det legges til bilder og informasjon om produkter hver dag. Dersom du lurer på noe i forbindelse med ulike produkter så finner du hovedkatelogene her. Alternativt ta kontakt så hjelper vi deg.
 • Fraktpriser
  Vi jobber med Postnord og Bring for å få korrekt fraktberegning og riktig sendemåte. Vi korrigerer din ordre og sender dette som en ordinær bedriftpakke (Postnord DPD). Dersom du ønsker express over natt må dette gis beskjed om per e-post eller TLF. Du kan derfor se bort i fra prisene som er lagt til grunn på "Fraktalternativene". 

Vi beklager de ulemper dette kan medføre!

Ved feil eller andre spørsmål:
E-post:  post@condifa.no
TLF: 32 89 93 32

Relaterte produkter